شرکت ایده و تجربه جوانان فرتاک با نام مختصر اتم با هدف شکلگیری شبکه های انسانی حل مسئله در سطح کشور مبتنی بر این هدف، کار رصد و شناسایی الگوها و تجربه های موفق شروع شد و براساس این موضوع 12 عهدواره استانی در سطح کشور برگزار شد که ابتدا به فعالین و علاقمندان حوزه اجتماعی پیش زمینه ای بدهد و بعد از آن وارد فاز عملیاتی در استان شوند.
متأسفانه بازخورد قابل قبولی از این عهدواره ها شکل نگرفت و از اینجا تصمیم بر این گرفته شد که اتم وارد قاب تلویزیون بشود.چالشای زیادی تو روند کار وجود داشت. دادههای بسیار زیاد و ارتباط بسیار سخت با آدمها به دلیل اینکه زمان زیادی می برد تا جامعه هدف که همون الگوها باشن «اتم» رو باور کنند.
حالا بعد از اتمام پخش ملی، اتم وارد پروسه اصلی خودش یعنی «راکتور اتمی» می شود. تو راکتور اتمی یهسری مراحل تعبیه شده که شرکت کننده ها بنا به دستهبندی و آنالیزی که قبل از ورود به این مرحله می شوند، در انتهای مسیر به آنچه که هم خودشون می خواهند و هم به درد منطقه شون می خورد می رسند.
غایت برنامه تلویزیونی هم ایجاد شور و نشاط بین مردم بود. اینکه مردم بدانند برای حل مسئله هایشان الزاماً نیازی به ارتباط گرفتن با بدنه حاکمیت نیست و حل مشکلات و مسئله های هر منطقه و محله به دست خود مردم قابل حل است. جز آن مشکلاتی که مردم هیچ چاره ای ندارن و تو فضای مطالبه گری ورود می کنند.
دیدگاهتان را بنویسید